Snová
Anotace: I na podzimu si člověk najde to hezké, pokud chce...
Venku se podzim blíží,
pod peřinou ležím, je mi zima…
oči se mi ještě neklíží
i když celé město už asi dřímá.
Koukám a náhle něco vidím,
za oknem kdosi mě zkoumá,
říkám si sním či bdím?
Někdo mě opravdu volá.
Otvírám okno a trochu se bojím,
však za chvíli zjistím, že nad zemí stojím.
Je to snad anděl? Nebo jen klam?
Už se nebojím a s ním kamsi do dáli odlétám.
Vidím lesy, domy a také moře,
cítím krásné vůně,
líbí se mi tady nahoře.
Nechci, aby skončila ta krása,
vždyť létat je tak krásné.
Zavřu oči a mé srdce jásá,
vše je mi najednou jasné.
Když oči znovu otevírám,
zjistím, že opět sama jsem.
Podívám se z okna a zjistím, že už je den…
a já se směju, protože ta krása byl jen SEN.
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: J's ..
Komentáře (1)
Komentujících (1)