Rozmary
Anotace: I příroda na nás dýchá a mluví.
Neplač už
nebe se barví do ruda,
směj se konečně
ať slunce může vyjít,
nezlob se
nebo bouřka nepřestane,
ohřej se
ať venku nesněží,
najez se
ať stromy kvetou,
lehni si
ať země může snít,
a nevstávej o půlnoci
to se má jen spát.
Přečteno 423x
Tipy 4
Poslední tipující: Findë, tato22, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)