podzimní nálada
Anotace: chybí mi sluníčko
Mračící tvář podzimního pána,
mlhavou oponou přichází rána,
slunečné dny střídají deště,
paprsku hřej - posečkej ještě.
Dej mi tu sílu co marně hledám,
prosící oči k tobě já zvedám,
na malém paloučku uprostřed srdíčka,
sedí si, pláče, malinká bludička.
Přečteno 498x
Tipy 5
Poslední tipující: vodnař, Akrij8
Komentáře (2)
Komentujících (2)