Anotace: Miluju svého kocourka :)
nevím proč,ale miluju kočkovité šelmy.....asi proto,že budu lev né? básenka je milá a pěkná rýmovačka.
19.10.2011 20:19:00 | ECHO PARAZIT
Já ho taky miluji, ale on se někam zatoulal či co a teď je z culidla bulidlo:-(((((.Básničku máš roztomilou a cítím z ní něhu jako u kocourka s plyšovým kabátkem:-))
17.10.2011 21:54:00 | CULIKATÁ
Já ho taky miluji, ale on se někam zatoulal či co a teď je z culidla bulidlo:-(((((.Básničku máš roztomilou a cítím z ní něhu jako u kocourka s plyšovým kabátkem:-))
17.10.2011 21:54:00 | CULIKATÁ