Jaro se probouzí
Anotace: Každá radost někdy skončí.
Na širé pláni vedle lesa,
do trávy jemně rosa klesá.
Slunce za kopcem vstává,
novou naději všem dává.
Srna stojíc u potoka,
koloucha má vedle boka.
Veverka po stromech skáká,
pěvec už samičku láká.
Zajíc v poli vesel skáče,
nikde ani náznak pláče.
Každý se teď veselí,
je Jaro, to je v ...
Přečteno 583x
Tipy 7
Poslední tipující: Rootness, Hloupá Květinka, střelkyně1, J's .., CULIKATÁ
Komentáře (6)
Komentujících (6)