Anotace: ...vyjadrenie mojej lásky k prirode, k matke zemi..ako k živej bytosti...
Joj, to dojetí dneska asi vážně neskončí. Zrovna jsem se dívala na Wolfs rain a tam je jedna slečna, zrozená z květiny, která má vlky dovést do ráje. No ty si mi to zase připomněla, jenom už nevím jak popohnat rychlost aby se pokračování stahovalo rychleji:( Výborná básenka. U mě za 100, jak za zpracování, které se mi velmi líbilo, tak za téma, které mě přímo uchvátilo. Vítej na Literu.
15.02.2006 20:51:00 | Epona
pěkně vyjadřený přístup k přírodě.nedá se nic vytknout.
15.02.2006 18:29:00 |