Anotace: Když stručně, tak stručně, nejvhodnější slova jsou asi tato: "..."
Sbírka: Světlo
Krásná, někdy je dobré nebát se tolik a jít. I když blesky sužují oblohu, i když prší tak, že až zmáčeni na kůži jsme...tvé básničky mi dodávají takového pocitu klidu a odhodlanosti, že už asi nebudu jen snít, ale vyjdu vstříc tomu svému štěstí...
08.04.2006 19:37:00 | Sunny