Anotace: Takové malé vzývání jara. Nebyl to vlak ale autobus, ale ten mi tam nějak nepasoval. Taková básnická licence.
Vystoupím z autobusu, a on kosí trylek
pokouší se o láskyplné objetí...
s příslibem jarních provoněných chvilek
zahřívá... pak dál se krajem rozletí... :o)
Taky se těším, až louka rozkvete... :o)
21.02.2006 11:56:00 | Cecilka
přidej, honem ještě přidej sloku, půjdu se podívat ven co to s počasím provedlo !! :-)))
20.02.2006 20:55:00 | Buližník
No, básniček o jaru nikdy nejni dost :-))) Takže za plnou!
20.02.2006 16:08:00 | Králík
I mě vítají koňadry - a nejvíc,když jim jdu nasypat do krmítka.Chci věřit, že zima už je za námi, i když to tak ještě nevypadá.
20.02.2006 09:56:00 | Branwen1