Ať je jaro nebo léto,
celkem dost mi jedno je to.
Hlavně ať kraj není bílý,
je to dlouhé, mizí síly.
23.02.2006 09:23:00 | Mr.George
ten Kos byl slyšet až sem k nám
a já mu v ránu povídám
ať pozdravuje..tam kde zpívá
že příchod jara přihořívá :o))
23.02.2006 08:51:00 | šuměnka
Ten kosí trylek radost rozdává...
svým rozvernickým tralala,
asi už vážně bude blízko do jara... :o)
Krásně jsi nám naladila dnešek!!
23.02.2006 08:09:00 | Cecilka
Rozverná a milá básnička.
Prosím, prosím zpívej každý den, ať už je tady to jaro.
Ty ho určitě svými básničkami přivoláš.
23.02.2006 07:24:00 | Skalnička