Březnové blues
Vzpomínat
Na město zapadlé sněhem
Už nemá smysl
Všechno taje
A doznívají poslední tóny
zimního blues
Po obloze pluje
velký vůz
s nákladem černého smutku
Rok utekl jak voda
co život dává
ale taky bere
A slunce pracně nebe pere
v řece bezejmenné
po které právě připlulo
jaro
Komentáře (1)
Komentujících (1)