Anotace: Tahle je taky prastará. Zkoušel jsem ji napsat několikrát, ale pořád se to nějak nedařilo.
Stovka, nevim co jinýho říct...
23.03.2006 19:46:00 | Králík
Ta zima je opravdu už otravná, ale tohle moc pěkná básnička, co pohladí po duši.
13.03.2006 20:33:00 | ona
Nápad není až tak špatnej...ale nějak se to táhne něco bych s tím ještě provedla ;-)Možná je to zbytečně dlouhý na jednu kaluž ;-)
13.03.2006 18:21:00 | no
Nějak se tím nemohu prokousat, možná chtěla ještě uležet a nebo mě ta dlouhá a nekonečná zima zmrazila emoce..
13.03.2006 10:57:00 | Buližník