Anotace: Asi některé z Vás nepotěším :-)
Hm, mám malinkou připomínku. Píšeš nádherně, vše je úžasně popsáno v krásných obrazech, jen jaksi nenechávaš prostor pro domýšlení, fantazii čtenáře...Zkus trochu ubrat na slovech, naznačuj, lákej...Jen malé doporučení.
20.03.2006 09:30:00 | Krtica
Zasypané běloučké stráně mám ráda, ale když se v praze už tři měsíce brodíme po kotníky v sajrajtu, tak to jednomu leze na mozek.
16.03.2006 09:57:00 | Odett
...do sněhu motýli nepřiletí ;-) Hele, ten Matěj není k zahození :-) tak ho nezahrabávej :-)))
13.03.2006 20:00:00 | no