List

List

Anotace: Jakoby nebylo nic podstatné...

I když svítí Slunce,
i když mraky utekly,
i když nejsem sama,
zdá se mi, že jen já jsem.

Jakoby země jen pro mě byla,
jakoby nikde nikdo mě neviděl,
ani neslyšel,
ani nechtěl říct pár milých slov,
nikdo se nechce namáhat,
se samotou mi pomáhat.

Nemohu najít útěchu,
ani ve svém pelechu,
ale i přesto vyskočím,
a budu doufat,
že nebe se dotknu,
alespoň na malou chviličku.
Autor Hejky, 18.03.2006
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel