To víš Jaro, zimy máme všichni dost.
Dobře, že už udržuješ vysokou pohotovost.
Jistě jsi ve formě skvělé
zimu pošleš do ..postele.
20.03.2006 09:39:00 | Mourek
Nám všem, je to už tak nekonečná doba,
kdy lístek svěže zářil zelení,
s depkou sedí v týlu,jak sněhová hrouda,
a zbývá, jen nadějné těšení...
20.03.2006 08:56:00 | Krtica
Ta se ti opravdu povedla...no, snad se už konečně dočkáme :-) Hezky jsi se vcítila do jara ;-)
20.03.2006 08:20:00 | no
No tak "ráno tělo do pohybu dáme..."
šupky šupky, ať stihneš teplou snídani,
nebo díky ledové vodě nepříjemné pak bude vstávání :o)))
20.03.2006 08:16:00 | Cecilka
Budeš-li ještě chvíli otálet
přižene se sem už z teplých krajů léto
a místo flámu skončíš s kocovinou hned
Ono převezme vládu v zmrzlé krajině této...
20.03.2006 08:15:00 | Branwen1