Tebe jsem tu, milý pane, dlouho neviděla...anebo jsem tvé básně prošvihla. Tahle se mi líbí moc...a jak píše Cecilka, po půstu začnou hody...SNAD!!!
20.03.2006 18:39:00 | Keilanne
Báseň je dobrá. Možná trošku drhne ve druhé strofě, ale celkový zážitek to vynahradí. Jen taková maličkost. Proč sis dal jméno Totenkopf ?
20.03.2006 16:17:00 | jarynbacin
Tak za to půlměsíční světlo darované
patří ti ježibabí poklona! :o)
Dílko tvé náramně je zveršované...
a po půstu se teprv bude hodovat! ;o)))
20.03.2006 15:03:00 | Cecilka
Asi jsem divnej (teda určutě), ale budu trochu kritičtější. Líbí se mi konec, naopak nelíbí se mi některé rýmy (zmohlo - ohlo, nese se - snese se), rytmus také úplně nešlape (např. začátek druhé sloky). Suma sumárum umíš lepší.
20.03.2006 14:30:00 | JardaCH
Asi jsem divnej (teda určutě), ale budu trochu kritičtější. Líbí se mi konec, naopak nelíbí se mi některé rýmy (zmohlo - ohlo, nese se - snese se), rytmus také úplně nešlape (např. začátek druhé sloky). Suma sumárum umíš lepší.
20.03.2006 14:30:00 | JardaCH