* "ALE" *
Anotace: Přesto ho vítám s nadšením.
_____ ______________ _________
*Bílá do šedi se vpíjí*
*Chladivá mizí čistota*
*A vše co vločky zraku skryjí*
*Po právu dere se do světa*
*
*Tam kvítky očím lahodí*
*Jinde však trpce zapláčí*
*To než zas kde kdo co zahodí*
*Zakryje vysoké bodláčí*
_____ ______________ ___
Komentáře (2)
Komentujících (2)