růže
Anotace: ještě se mám co učit:-)
Nejhezčí je vůně růže,
k niž přivonět každý může,
jejich krása,jejich vůně
povznesou tě do naděje
květy červené,bílé či žluté,
trny má stejně každá pichlavé,
dej si pozor,člověče
ať nepopícháš se,toť vše.
Komentáře (0)