Cesta
Anotace: prostě jenom cesta..
Od nikud nikam,
z nicoty do prázdna,
plouží se, utíká
bázlivě odvážná.
Poznala boháče,
poznala chudáky,
často jim dávala
šrámy a boláky.
Umí nám ale dát
do srdcí mír a klid,
smutného rozesmát
a touhu naplnit.
Od nikud nikam,
ze tmy do neznáma,
plouží se, utíká,
před náma, za náma.
Komentáře (2)
Komentujících (2)