Tak mě tuhle napadlo, že bychom se mohli sejít asi tak v říjnu, někdy koncem, aby se Vám lépe cestovalo...říkala jsem to tuhle i Věrce v knihovně a docela se k tomu přikláněla...co ty na to duše něžná?
14.07.2007 17:04:00 | Hančí
v kožu sa vpíja zvláštny pocit
na dlani ostal letmý dotyk
keď sme sa na lásku hrali
a jeden druhého sme mali... :o)))
28.07.2006 14:09:00 | pretorius
Listí se chvěje živým snem a já toužím po síti pavoučí dojít až ke stromům, které otvírají hvězdnaté komnaty...nepletu se, jsi pravá čarodějka:-)
16.05.2006 14:17:00 | Mirka Hedbávná