Zimní
Anotace: troška zimní nostalgie
Vločka sněhu padá z výšek,
jako smíšek,
jako pták,
utápím se ve Tvých očích,
svět se točí
všelijak.
Vločka sněhu padá z nebe,
trošku zebe,
jako cit,
o kterém se ve snu zdává,
hra, co znává
poranit.
Vločka sněhu padá dolů,
když jsme spolu,
je to ráj,
toužím políbit Tvé dlaně,
vkládám na ně
srdce kraj.
Vločka sněhu padá z mraků,
v splínech tlaku
nejsi sám,
sníh se nám snáší do vlasů,
díky času,
že Tě mám.
Komentáře (3)
Komentujících (3)