Jaro trochu jinak
Anotace: Takhle vidí jaro nemocný člověk...který se ho nemůže užít naplno
Přichází nám rázem jaro,
začíná se oteplovat.
Přestává být už jen šero,
sníh přestává poletovat.
Všichni rázem běží ven,
nevynechají ani vteřinku.
Užit si ten krasný den,
nezůstat doma ani chvilinku.
Ale jedna osoba nemůže,
musí zůstat v postílce.
Divili byste se co dokáže,
když oteče sliznice.
To pak člověk lěží doma,
celej z toho otrávenej.
Připadá si jako ňouma,
jak je celej otlačenej.
Všichni se venku radují,
uživají si co to jen jde.
S velkou radostí oslavují,
jakmile slunko výjde.
Kdyby to tak vydrželo,
kdyby bylo pořád krásně.
To by se to vytvářelo,
To by se pak psaly básně.
Komentáře (0)