motýl
Anotace: leze na mě jaro :-))
Ve tvých šlépějích
pln svých nadějí
otvírám dveře komory
ze zdí oloupané tapety
padají mi do tváře
ze všednosti přetvářek
schovaných po léta
v temnotě nelétá
motýl s křídly opodál
je to babočka admirál
Komentáře (1)
Komentujících (1)