Rybičky
Anotace: Jen pokus,snad se to časem zlepší:-)))
Chovám doma rybičky
pro potěchu i slzičky
jsou hezky barevné
jak korálky navlečené
mám paví očka i akary
dovezené až z Ankary
stály majlant,to vám povím
až se někdy o ně bojím
každé ráno na ně koukám
veselou píseň přitom broukám
Komentáře (1)
Komentujících (1)