Klid už jsou tam dva:)
koukám, že moc lidí nemá tu indiánskou zkušenost o rozšířené inteligenci:) ja do neděle taky neměl..:)
04.04.2006 15:16:00 | dead-head
Z toho, co mé (jedny) oči vidí, mám (jeden) pocit, že uvidíš můj hlas (ale jen jeden) :-)
04.04.2006 07:59:00 | Miléne Marguerite