Pohled
Anotace: ..nebo nadhled..
Proč žít jenom samou prací?
Dukátky se stejně ztrácí...
Dětské oči pátrají,
vždyť zítra v svět se vydají.
Pohodu je snadné mít,
jen drobeček chutě v dlaň vzít,
přikořenit pevnou vůlí,
a když na svět hledíš shůry,
pokloní se celý kraj
a na Zemi máš hned Ráj.
Kde jiní jen kopce vidí,
já čerpám z přírody síly,
jak bych křídla měla hned
a dala se v krásný let:
dlaň do dlaně vložit stačí,
jen přivřít oči,
stezky ptačí
jsou vyzpívány v okolí
a na duši nic nebolí...
Komentáře (4)
Komentujících (4)