jaro
ze starýho listí
v patách vyšláplejch stop
pár posledních krystalků sněhu
rozlejvá se v jizvách rtů
popraskanejch křikem
umírajícího ticha
hřbitovem
praskaj krky suchejm větvím
a klínem vonícím hlínou
dere se novej den
Komentáře (5)
Komentujících (4)