Jarní rozjížďky
S ústy dokořán
nasává les bujné šťávy
v chodidlech zhoupne
nezarazitelně měkký
tah trávy
Došlo už na bodáky
loňská rez zeleně krvácí
ve větvích o vysokém napětí
vlažný vítr vlhce burácí
Ze zimních houfů
se ztrácejí dva a dva
jdou na dračku něžné lži
dnešní noc bude sladce krvavá
touha nám pod límce zvolna mží
Komentáře (2)
Komentujících (2)