Stromy
V ulici mezi domy,
rostou staré košaté stromy.
Stojí tu již pár generací,
mé myšlenky se k nim stále vrací.
Co všechno prožily za ty roky,
války,povodně,sucha taky.
Proto, atˇ rostou tu ještě mnoho let,
budu se k nim stále otáčet.
Atˇ roste tu v pokoji ta olej lip,
v čase, kdy bylo hůř a kdy bude líp.
Komentáře (0)