Pavouk a pavučina
Anotace: Pavouk a pavučina, to přeci patří k sobě,je to vzájemné,jako ...
Sbírka:
LADYfuny for you
Pavouk a pavučina,to přeci patří k sobě,
je to spojené jako břeh a moře.
Chytá si oběd do sítí,
do kterých rybář nic nechytí.
Pavučina je krásná síť,
každý pavouk,měl by ji mít.
Který ji nemá atˇse stydí,
každý človék přeci to vidí.
Chatakteristiky:čtyři páry nožiček
a jeden pár očiček.
Patří mezi členovce,
tak zvané pavoukovce.
Žere malé mušky,
a bojí se pušky.
Žere taky mouchy,
nesnáší papouchy.
Komentáře (1)
Komentujících (1)