Anotace: *-*-*-* Momentka, když jsem seděl na stromě a kouřil pampelišku (Startka bez filtru) *-*-*-*-*
pláč vrby u rybníka
útěchou je pro básníka
když svůj smutek vyplakal
zvedne se a půjde dál...
moc hezké...
děkuji za komentář
18.06.2006 13:23:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Pro mne jsi paprsek. To proto, že svítíš navzdory nepřejícím slunečníkům.
10.06.2006 16:34:00 | Mirka Hedbávná
Je to zvláštně pěkné. No co mojí parketou zase není matematika a přesto počítám příklady!
08.06.2006 15:24:00 | Christien
Myslím, že ta vyjádření mají být k Tvé tvorbě, ne k lidem na literu obecně, že?
Moc této Tvé básni nerozumím, ale ráda jsem si přečetla jiný - mě ne moc blízký styl. Dík.
07.06.2006 23:14:00 | ni.va
Nemluvíš sprostě? Big D a Táničku si nazval zmrdy (citace z tvého komentáře u básně Big D), a ještě víckrat si použil silnější slova (ty komentáře jsem už promazal)... Tánička a Big D i podle mne ničí liter, ale jednejme s nimi, jako ldi, né stylem Big D. Oko za oko a zub za zub...a budem všichni slepí a bezzubí... Přemýšlej o tom.
07.06.2006 23:07:00 | Manik