Přáníčko
Tak další rok máme za sebou,
byl smutný, veselý i tajemný,
však mnoho jich máme ještě před sebou,
já přeji Vám,
ať hned ten další je víc zdařený.
Tak nesmutněte už že jste starší,
vždyť žijete život a v něm plyne čas,
máte pravdu, o ten rok už nebudete mladší,
tak nechte ho být a užívejte ten další,
vždyť nachystal Vám plno nových krás.
Komentáře (0)