Mám ráda les
Anotace: Je skvělé, si vyjít někam na procházečku, usnout pod širým nebem a kolem dokola jenom les...
Mám ráda les
jeho vůni svěží.
Ale pořád mi
něco chybí.
Chybí mi jeho píseň,
kterou neslyším.
I kdybych stokrát chtěla,
nezaslechnu ji.
Mám ráda les
jeho lehký vánek.
Obdivuji jeho krásu,
ale mám pořád nedostatek.
Chtěla bych ho obejmout,
zlíbat každičký stromeček.
A usnout,
pod černou oblohou.
Komentáře (1)
Komentujících (1)