Aj o LESE
Anotace: ..aj pre ochranárov...
V tomto lese dlho už
nevidel som srnu
To je tým, že hubári
sa sem v húfoch hrnú
Viem ,že taká kulajda
vie mať svoje čaro
A čo také tichúčke,
leto,jeseň ,jaro !
Určite však v tmavej tôni
niekde tetrov,hlucháň tróni
Možno daniel ,divá sviňa,
tých hubárov už nevníma
V Blave a aj v iných mestách
prajem všetkým veľa zdaru
Na hlavných aj poľných cestách
snáď chytíte kapibaru
Komentáře (3)
Komentujících (3)