Na houbách
Anotace: Pokus o básničku k neekologii...
Vyšel jsem si do lesa
zem se skvěla asfaltem
žlutá byla nebesa
sírou či snad kobaltem
zinkouhlíkové srny
okusují z keříků
polovodičové trny
za vůně gumy šeříků
Místo svitu měsíce
zřím prosvítati lesem
dva fosforové zajíce
sedící za vřesem
Z porobetonových lesů
z vydlážděných palouků
olověné houby nesu
budou řízky z klobouků
Komentáře (3)
Komentujících (3)