Vítání podzimu
* * * * * * * *
Cesta lesní je břízami lemovaná,
vyšňořená je na čas sváteční,
do krásné róby každá oblečená,
přivítá zde kročeje podzimní.
Veselé ptáků švitoření
vítr po světě roznese,
že javory též oděv mění,
rudými plameny zdobí se.
Keře i květiny zazáří
posledním rozvitým květem,
a když letos se zadaří
podzim zavoní babím létem.
Celý kraj barevně naladěn,
polední slunce se zasměje,
zimou po ránu zkřehlou zem
ještě na chvíli zahřeje.
* * * * * * * *
Přečteno 385x
Tipy 24
Poslední tipující: E.T.Jane, Maryje..., Anjesis, Danga, Danger, CULIKATÁ, Jarka, Radek.oslov.Šafárik, Kars, Holis, ...
Komentáře (0)