Anotace: .-.-.-
Chtěl jsem napsat něco moudrostí oplývajícího, nicméně myslím, že postačí říct, že je to opravdu výborné!!!
30.07.2006 14:46:00 | Herjann Skald Vargstjern
Ano, přesně tak, chápání bez logiky. Jen, ležela jsem tam sama a kolem pobíhal dědův pes :-) Takových básní jsem nenapsala mnoho. Většinou to nejde, tvořit bez vložení uplakaných citů... Bohužel. Jedna z mála situací, kdy prostupují tělo i duši nádherné pocity a ruka píše.
09.07.2006 22:03:00 | šedá bílá myška
já když jsem byla podruhé těhotná, měla jsem skoro identické pocity, co je popisuješ v této básni, ležela jsem na poli s dvouletou dcerou a pociťovala propojení s okolím, vesmírem, takové chápání bez logiky, tranz, a za týden jsem se dozvěděla, že jsem v tom, teď jsem si na to s Tebou vzpoměla, já bych to tak nádherně a silně, plně nenapsala, fakt!
09.07.2006 21:51:00 | Jarky
no teda Myško, Ty,Myška a obilí, krása nevídaná, tak mladá a tak talentovaná, sakra, jdu se zahrabat.
09.07.2006 21:03:00 | Jarky