Lék na všechno
Anotace: Myslim ze ta basnicka rika vsecko... mam JI fakt rada protoze je pravda ze s NI clovek dokaze na vsecko zapomenout.
Ještě jednoho práska
dám si a zavřu oči
za to všechno může láska
k přírodě, která se teď se mnou točí
Kdo by odolal tomu léku
Který tak pěkně hlavu pročistí
Pro mě podobá se již spíš mléku
Kterým mě kojí matka příroda
Ty palice a to listí
Neochutnat by byla škoda
Proto, když tak nabízí
Dám si ještě špeka
Nový život se ve mě probuozí
Myšlení se mi ňák seká
Komentáře (0)