Podzim můj barevný je sen
raději opouštím město
do známých míst zas rychle ven
náhle je v bytě tak těsno
lesní mě vede pěšina
koberec z bukvic prostřený
podzimní mrazík nevnímám
sluncem pod stromy stříkaný
pod nohy barvy ustele
září si jinou každý list
šťastně je mi tu vesele
vracím se ráda do těch míst