...někdy se cesty rozcházejí,
aby se kus dál spojily...
...někdy nás šálí rozloučení,
které je jenom "na chvíli"...
:o))
18.07.2006 10:20:00 | Cecilka
sbohem...nejsmutnější slova, jaká jsem kdy slyšela a vyslovila...
moc krásná báseň, teskná a smutná...
18.07.2006 08:02:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd