Samota listoví...
Anotace: Není nic horšího než zůstat sám po věčné časy.
stydíš se
tak nahá
v bouři stojíš
hrdost
ošlehaná větrem
mrazem
tuhou tmou
osamělá
smutná vrbo v poli
bez listí
ztrouchnivělou duši
nezoufej
snad blesk tě skolí
laskavost
svážou tvé kořeny
červi
má smutná vrbo v poli
Komentáře (5)
Komentujících (5)