Zima
Anotace: Napsáno na popud letošní nekonečné zimy.
Sníh a mráz zahltil krajinu.
Slunce odešlo neznámo kam,
ptáci odlétli v daleký kraj.
Zvěr spěchá ke svým domovům
-mráz je rychlejší-
bezmocné tvory ubíjí.
Ráno si děti se sněhem hrají
zmrzlé tvory nalézají,
slzy z očí padají a zamrzají.
Komentáře (1)
Komentujících (1)