léto
Anotace: miluju když je léto jak má být
Mám ráda když za letních dnů v polích pod červánkem
rozvlní se zlaté klasy teplým,jemným vánkem.
Ptačí zpěv a vůni sena,
bzukot na louce,
krásnou barvu vlčích máků,
ryby v potoce.
Motýly co z květu na květ tiše poletují,
i obláčky bílé jenž po obloze plují.
Višně,třešně,meruňky když na stromech zrají,
i křik dětí u rybníka co si spolu hrají.
Les plný borůvek,ostružin,malin
těch já se vždycky moc ráda najím.
Teplé noci plné hvězd i krásných světlušek,
ranní trávu plnou rosy a tečkovaných berušek.
Všechny druhy letních květů,ba i růže plané,
miluju když léto bývá hezky načechrané.
Komentáře (5)
Komentujících (5)