Zazpívej mi
Anotace: :)blbinka z doby, kdy jsem ještě myslela převážně optimisticky...
Zazpívej mi písničku,
krásný černý kosáčku.
Zapěj mi ty svoje trylky,
co ses učil od maminky.
Nestyď se, můj milý kose,
i když máš své nohy bosé,
a ať se srdce zasměje,
zapěj mi přec vesele!
Komentáře (1)
Komentujících (1)