Anotace: Našemu milovanému pejskovi, věnované naší Aidě, která už tu není. Ztráta věrného psa - se rovná ztráty jako člena rodiny..:(
Jahudko, to bylo strašně milý, děkuju Ti za účast a pochopení. Kdo nezažil , nepochopí. Ať máš jen ty hezké vzpomínky !!, ty nám nikdo neveme.
15.08.2006 10:36:00 | Luciasek
Ahoj...strašně to bolí, zvířátka Ti opravdu dají upřímnou lásku, milují Tě šťastnou, nešťastnou, nemocnou a když pláčeš vydrží tě hodiny konejšit a darovat nejlepší kost,alespoň ta naše Baruška taková byla. Hned bych Ti přinesla štěňátko aby alespoň trochu utišilo žal, než Ti dá čas sílu se smířit, že už ty svý miláčky nepohladíme.
15.08.2006 00:27:00 | Jahudkka