Věční milenci
Anotace: Každý má mít svou věčnou lásku
Stačí jen čtyři slova, stačí jeden verš.
Co načmárala jsem jej kdysi, tomu věř.
Je to hádanka a klíč.
Nepoznáš jej a city plynou pryč.
Pomalu krůček po krůčku
jdeme si životem z potůčků.
Však když naše srdce křičí
uchylujeme se k tomu klíči.
Vyšleme jej jako signál majáku
a čekáme na sloku.
Pak jedním jediným pohledem
roky co uběhly překlenem.
Komentáře (0)