Je s podivem, že čteš mé cosi a přitom píšeš tak jemně. Vždy mne trochu rušily ty tvé rozsekané věty, nicméně v několika posledních mně to jaksi nevadí, mají rytmus a hlavně to není hloupé. Nevím, jestli ty předešlé byly hloupé, jelikož báseň je pro mne mrtvá již druhý den, zůstane jen mlhavý pocit. Vlastně, pamatuji se na jakési "hrdobce":)
01.06.2007 23:19:00 | Petr Miroslav
Tyhle chvíle mám taky tuze ráda...
a labužnicky si je vychutnávám...
:o)
15.09.2006 20:48:00 | Cecilka