vyborne. se mi libi, ze tu neni "jen" zkuhrani nad laskou a smutné verse, ale nadherne, povidani o krasnychh vecec¨h, tak casto lidmi prehlizenymi...
26.08.2006 00:40:00 | sejko_no_pi
Krapítko vám to tam drhne člověče ale musím říct že jinak je to dobré,perfect.
24.08.2006 18:13:00 | Kurt Ježíš Cobain