Když člověk ocitne se v máji,
pak všechny ledu krusty tají...
pak slunce prostupuje duši,
máj - ten celému světu sluší...
:o)
Tahle básenka krásně voní...
30.08.2006 07:15:00 | Cecilka
Pro zamilované je květen i v sprnu
To mi napísali do komentu keď som nedávno
uverejnil Máj lásky čas
27.08.2006 09:58:00 | Luboško
moc krásná básnička,už se zas těším na další jaro i když zas budu o rok starší :-)
26.08.2006 21:45:00 | adinka