Slunce
Jen žluté klubko z rozplétaných nití
poutá mne k sobě - svazuje mi zrak.
To umí z vln vytkati mořskou pěnu
a z mořské pěny ušít bílý mrak.
Jen rudá růže v nejkrásnějším květu
svádí mne k sobě - jenom přivonět.
Ta svede ze tmy smíchat němé barvy
a němé barvy rozlít v krásný svět.
Přečteno 482x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Lota, Nút, Labanda
Komentáře (3)
Komentujících (3)