Střílení
Anotace: Znáte Sinatrovu "All of me"? Tak tenhle text je trošičku o něčem jiném, byť na stejnou muziku...;o)
Střílení
zvířátek střílení
Šílený
pan myslivec pálí
Po liškách, jelenech pálí
dokud se v krvi neválí...
Tak v lesích
i ten pes dávno chcíp
zvířecí
vyhynula říše
Víc myslivců, množí se škodná
on nikdo ni nepozná...
Komentáře (0)